Met Mindful & Bewegen

laat ik kinderen op een leuke en speelse manier kennismaken met de wereld van de mindfulness en ademhalingstechnieken. 


Wie ik ben?

Ilona Emaus, en al meer dan 20 jaar werkzaam in de kinderopvang. Dit doe ik met veel plezier! Het bewegen en naar buiten gaan met kinderen vind ik enorm belangrijk, zowel voor de fysieke als de mentale gezondheid. Kinderen hebben beweging nodig, het maakt ze vrolijk, het is goed voor verschillende ontwikkelgebieden én bewegen is gezond! Vanuit persoonlijke en professionele interesse ben ik gestart met de opleiding Mindful Run 4 Kids. Tijdens deze opleiding kwam ik er al snel achter dat bewegen met een vleugje mindfulness een perfecte combinatie is. En van daaruit is het idee ontstaan om workshops en 

4-weekse cursussen aan te bieden voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. Deze workshop past bijv. prima in het activiteiten aanbod voor de BSO of basisonderwijs. 

Meer weten kijk op https://mindfulrun4kids.nl


Heb je vragen over het aanbod of tarieven neem gerust contact met me op.