Werkwijze

Stap-voor-stap en afgestemd op jouw persoonlijke situatie, gaan we aan de slag om jouw doelstellingen te halen. 

Het gaat om het stap-voor-stap verbeteren van je voedingspatroon. Niet voor even, maar voor altijd. "Is dat wel vol te houden?", hoor ik je denken. Zeker wel! Door het maken van slimme en gezonde keuzes, door je voedingspatroon af te stemmen op je dagelijkse activiteiten, door rekening te houden met feestjes en andere verleidingsmomenten. Maar ook door ruimte in te bouwen voor af en toe die minder verantwoorde keuze. Het gaat tenslotte om de totale balans. Jij leert hoe je een gezond gewicht bereikt en behoudt. 

Ik help je graag op weg met het stap-voor-stap verbeteren van je voedingspatroon. Zodat je straks zelf alle kennis en vaardigheden hebt om een gezond gewicht te bereiken en te behouden.


Daarbij gaan we werken aan je beweegpatroon, welke sport vind je leuk, en welke juist niet. Samen gaan we kijken welke beweegstijl het beste bij jou past. Juist door iets te kiezen wat je echt leuk vindt, zal je dit langer volhouden en bereik je sneller resultaat. Misschien is Powerwalk, W@lk, Mind Run wel wat voor jou en kun je meedoen met mijn groepslessen. Liever 1 op 1 trainen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. 

Ben je nieuwsgierig geworden neem contact op!